tikratiesa.lt

2010 m. sausio 30 d., šeštadienis

Nauja Pasaulio Tvarka


Iš dalies žmonės nemato kas vyksta pasaulyje. Dauguma primityvių gyventojų yra užkerėti televizorių, kompiuterių skleidžiamomis informacijomis. O kas iš tiesų vyksta?Iš tikro pasaulyje yra kova tarp gėrio ir blogio.
Šie dalykai yra nematomi. Jau senai senovėje buvo žinoma, apie šias sąvokas.


Kas yra gėris ir blogis?
Blogis - tai visi esminiai dalykai, kurie yra patys greičiausi, teikiantys greitą, trumpalaikį pasitenkinimą, kurį reikią kompensuoti kitomis vertybėmis, kaip siela ar valia.
Gėris - tai viskas, kas nekenkia, nesukelia pavydo, smurto. Bet šią būseną sunku palaikyti kai tiek daug pagundų. O pliusas tame, kad "geriečiai" visada, kad ir kokie jie bus, turės ateitį ir antrus namus - rojų į kuriuos priims Dievas.
Kas nesveikiausia - skanu, kas sveika - šlykštu. Visur yra gėris ir automatiškai blogis. Net ir tavyje!



New world order

Tai nuo senų laikų žinomas ordinas, kuris yra globalinio tikėjimo, manoma - Velnio tikėjimu. Jie žada: vieną įstatymą, vieną valdytoją, vieną pasaulio tvarką.
Bet tai neįmanoma padaryti nesumažinus gyventojų skaičiaus. Šie įstatymai yra parašyti ant Džordžijos Gidstouno
Naujos tvarkos požiūris:
Sumažinti žmonių skaičių žemėje ir įvesti naują pasaulio tvarką. Tai padaryti nebus sunku nes neinformuoti ar dezinformuoti civiliai mirs pirmi. Neatmetama galimybė, kad ir per daug žinantys nebus reikalingi, kadangi nepasiduodantys globalizacijai ir jos kontrolei asmenys gali pritraukti pilką masę nenutuokiančių žmonių prie tiesos.
Įmontuotos schemos (kapsulės pavidalo), per tas schemas nereikės pinigų, viską atsiskaitysime parduotuvėje perbraukdamas ranką per skenerį. Viskas bus sekama ir kontroliuojama. Apie kiekvieną asmenį yra sukurtos bylos su domenimis (facebook tame tinkle milžinė). Sumažės teroro aktų ir visi galės jaustis saugiai.
Tu nebeturi laisvės, o jei manai, kad turi, tai tu dar nežinai, kad seimas ir prezidentas yra elito (pasaulio lyderių) marionetės, tarpininkės su žemesnio sluoksnio "vergais".
Dauguma tavo bendraamžių siekdami apginti savo ateitį jau pradėjo mąstyti ir veikti. Atkreipk dėmesį į vykstančius pasaulyje procesus ir tu suprasi, kad gyvenimas niekada nebus toks mielas ir nerūpestingas.

Kaip sumažinti žmonių kiekį?
Kiaulių gripas, tai žmonių sukurtas virusas. Privataus globaliojo biotechnologijų „tresto“ savininkai stovi už visko. Vakcinos pavojingesnės už gripą...
Kas gi galėjo sukurti tokio lygio pasaulinį sąmokslą? Leonardo Gorovicas pagrindiniu idėjos autoriumi ir įgyvendintoju įvardija Deividą Rokfelerį, kurio pavardė ir taip jau figūruoja daugumoje pasaulinio lygio sąmokslų.


Šiame forume rasite daugiau informacijos.
Tai, ko dauguma nemato

9 komentarai:

  1. Neblogas straipsnis. Reikia daugiau informacijos, nes fotografijos dar ne viskas.

    AtsakytiPanaikinti
  2. europos sajunga tai sovietu sajunga,jie kuria vergovine santvarka.geriau mirti negu vergauti jiems.

    AtsakytiPanaikinti
  3. obama nebevark,geriau istorijos vadovelius paskaityk.nebus naujo pasaulio.rupinkis amerikieciais.ir maziau filmu ziurek.sekmes

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labas. gana idomu kaip papildysi duok zinia, gagarins@opearamail.com. gana idomu

    AtsakytiPanaikinti
  5. Aciu labai naudinga medzega
    http://dokumentika.org
    panasios tematikos rusu kalba

    AtsakytiPanaikinti
  6. Kvaily, vienintelis blogis šioje visatoje yra žmonių būkumas. Žmonės yra tiek kvailį, kad negali gyventi be valdovo, dievų, religijų. Vietoj to paskelbė karą gamtai ir jos tvarkai.
    Kaip tu gali sakyti, kad vyksta gėrio ir blogio kova, juk visi žmonės visada siekia gėrio ir laimės. Blogis tai klaidos kylančios dėl to kad žmogus nesinaudoja savo dovana - protų. Žmogus gali naudotis, bet kokiu gėriu dėl kurio nekentės ir tai bus teisinga.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Tam kas sūkūrė tą kiaulių gripą ir panaudojo populiacijos sumažinimui reikia padėkoti, kad bando bent kaip gelbėti padėti Žemėje. Vėlgi žmonės antiek akli protu,kad neribotai dauginsis, nepasidomėdami kad Žemės planetos resursai yra riboti. Jei taip ir toliau ateis laikas kai vargšai masiškai mirs iš bado, o gyvens tik turtingieji. Aišku blogai kad viskas daroma slapčia, jei viskas būtu daroma viešai "avių banda" suprastu kame problema.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kas kuria virusius ir tie patys sukure vartotoju visuomene del pelno

      Panaikinti